Gezichtsbehandelingen

Op deze pagina vindt u onder andere gezichtsbehandelingen. Voor iedereen is er wel een bijpassende behandeling. Of je nou acne hebt of gewoon wilt ontspannen. Ik werk met het merk Extenso. Dit is een merk waar iedereen tegen kan. Het is geschikt voor de gevoelige huid maar ook voor een acne huid.

Behandeling Prijs
Basis Gezichtsbehandeling €25,-
Plus Gezichtsbehandeling €35,-
Luxe Gezichtsbehandeling €45,-
Gemology €82,-
Acne behandeling €45,-
Skin Basic behandeling €45,-

Basis Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en een dagverzorging.

Plus Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, massage, masker en een dagverzorging.

Luxe Gezichtsbehandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, epileren van de wenkbrauwen, verven van de wenkbrauwen en wimpers, massage, masker en een dagverzorging.

Gemology
Dit is geen normale gezichtsbehandeling. Er wordt gebruik gemaakt van warme edelstenen en uw handen en armen worden meegenomen.

Acne behandeling
Bestaat uit: reiniging, diepte reiniging, uitzuiveren van de huid, stomen, masker, dagverzorging en advies voor thuis.
Indien u een doorverwijzing van de dokter heeft, kan deze behandeling vergoed worden door uw zorgverzekering. Informeer hierover bij uw eigen zorgverzekeraar.

Skin Basic behandeling
Met een skin basic behandeling behandelen wij de huid met ons skin basic apparaat. Hiermee kunnen wij producten dieper in de huid brengen en huidschilfers microscopisch klein verpulveren. We beginnen met een reiniging van de huid. Daarna scrubben wij de huid indien de huid daar geschikt voor is. Daarna maken wij een crème wat naar iemands huid gemaakt is. Dat brengen wij 3 keer in met het apparaat en daarna krijgt u een masker met de crème en smeren wij uw huid in met die crème. Het is wel belangrijk dat u de crème ook zelf koopt en zelf gaat gebruiken. Het best is om de behandeling 1 keer in de week te doen.